Over mij 

Hoi! Leuk dat je meer over mij wilt weten!

 

Laat ik me eerst even voorstellen. Walter Grooteman, wonend in het mooie Berkel en Rodenrijs met een lieve vriendin en 3 kinderen. Voordat ik aan de slag ging als zelfstandige docent was ik al druk bezig. 

 

Na mijn studie HEAO-Bedrijfskundige Informatica ben ik als ICT-er begonnen bij Vopak (toen nog Pakhoed). Daarna heb ik gewerkt bij Samenwerkende Havenbedrijven (SHB) en Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

 

Al snel kwam ik tot de ontdekking dat ik heel graag mensen help. Dat kan als ICT-er in een bedrijf, maar ook als docent! In 2014 ben ik begonnen als Docent ICT bij de opleiding Netwerk- en Mediabeheer van het Techniek College Rotterdam (TCR). Als docent heb ik veel geleerd over hoe je kennis kan overdragen en daarmee mensen verder kan helpen in hun ontwikkeling. Er is niks mooiers. 

 

Nu als zelfstandige combineer ik mijn didactische vaardigheden en ICT-kennis op diverse vlakken. Wat mij nog steeds drijft is dat ik mensen kan helpen. Want daar wordt ik zelf blij van.

 

Op dit moment geef ik diverse cursussen Digitale Vaardigheden aan volwassenen en op scholen. Maar ik ben ook beschikbaar voor ICT-klussen in organisaties. Want ook daar kan ik mensen helpen!

 

Meer weten?

Bekijk gerust mijn Linkedin profiel. 

 

Bel me op 06-37118628

Mail me op: [email protected] of vul het contactformulier in: 

 

Tot snel!

Telefoon: 06-37118628

E-mail: [email protected]

Adres: Irislaan 90, 2651 PR Berkel en Rodenrijs

KVK: 85672300

IBAN: NL 11 INGB 0004271023